lørdag den 22. november 2014

New York, New york - Fotoudstilling på VIBORG KUNSTHAL


VIBORG KUNSTHAL har i nogen tid gået og puslet med tanken om at få fotografiet ind i kunsthallens rum, hvor der jo vises kunst. Hvad er så mere umiddelbart nærliggende end at lave et samarbejde med Medieskolerne i Viborg. Som sagt så gjort. Man fandt 5 kunstnere fra Medieskolerne, som alle havde det til fælles, at de drog til New York med en vis naivitet, frækhed og gåpåmod for at blive berømte i The Capital of the World, det hvor pengene ligger.


Nogle af dem har vist prøvet at gå sultne i seng, men de slog igennem især inden for reportage-, dokumentar-, reklame- og modelfotografi. Medieskolerne kan fortælle de unge studerende, at her er der tale om folk, der turde satse stort, og nu er de så kommet ind i Viborg Kunsthal som kunstnere, efter at de har skabt sig et levbrød og stor anerkendelse i den store verden.


Pressemeddelelsen siger sådan her:
De fem kunstnere tilhører alle den absolutte elite og har leveret billeder til de førende firmaer og magasiner i både USA og resten af verden. I deres CV indgår priser som årets pressefoto, Certificate of Excellence/American Photography, International Photogrphy Award IPA og Spider Reward.


Her kan du se en video fra ferniseringen torsdag d. 20. november 2014.

Tryk her