onsdag den 6. april 2016

Forårsudstilling på Galleri Krabbe marts 2016


Frigiliana er en lille hvid by oppe i bjergene nord for Neja, så vi tog en bus fra Malaga til Neja, og herfra kan man så for 1 euro komme op til Frigiliana. Vi fandt et lille hotel tilsyneladende drevet udelukkende med arabisk talende personale, der ikke kunne engelsk. Det var derfor ret specielt at komme ind på værelset og sove over opbyggelige kristne billeder. Spiste frokost mens solen skinnede, så vi kunne sidde på en lille balkon med udsigt ud over byen og bjergene.

Om aftenen skulle vi til fernisering på Galleri Krabbe, hvor der var værker af forskellige kunstnere. Det blev en levende fernisering med mange, der kendte hinanden, så snakken gik - også om kunstværkerne. Jeg håber lidt af stemningen fremgår af min lille video, der også fortæller, hvilke kunstnere, der er med på udstillingen.Aftenen sluttede på en nærliggende restaurant med mange dejlige spanske retter og passende rødvin og hvidvin. God stemning og megen snak næsten udelukkende om kunst. Mens vi sad her og hyggede os med Dorthe Krabbe og Arne Haugen Sørensen var det i fuld uvidenhed om, at det et par dage efter blev bekendtgjort at Arne ved en udvidelse af Vestjyllands Kunstpavillon ville få sit eget museum her. Det er bare for vildt.
Vi var med til indvielsen af Kunstpavillonen, og vi har været der til mange udstillinger, og nu skal Arne Haugen Sørensen ind i den smukke kunstbygning.
Man kan somme tider være med i noget stort uden at ane det.