mandag den 22. juli 2013

Lidt forsmag på Århus Jazzfestival
En fantastisk uge i Århus Jazzfestival. Møde og snak med gamle kendinge og også lidt snak med nogle kendisser. Her en simpel forsmag på nogle af koncerterne, lavet med et lille program på min ipad, som lige skulle prøves af. Her med Scott Robinson, hvor vi lige fik vendt hans samspil med Jesper Thilo tirsdag aften, som blev en fantastisk oplevelse.


Se videoen

Jeg vender tilbage med liveoptagelser fra nogle af de mange koncerter, vi var til i løbet af ugen. 


Live optagelser her.Scott Robinson, der kommer fra New York, er en af jazzens mest kendte multiinstrumentalister. Tenorsaxofonen er hans primære instrument, men derudover behersker han et utal af blæseinstrumenter‑ baryton‑ og bassax, trompet, klarinet, basklarinet samt egne hjemmelavede instrumenter.


Scott Robinson er bl.a. kendt som barytonsaxofonist hos Maria Schneider Big Band, men er desuden en af de få musikere, der behersker mange genrer inden for jazzen ‑ lige fra dixieland over swing og moderne jazz til avantgarde. Scott Robinson har medvirket på mere end 165 indspilninger, har turneret i mange verdensdele, spillet med bl.a. Lionel Hampton Ouintet og siddet i orkestergraven på New York City Opera.Her spiller han med Bourbon Street Jazzband.