søndag den 13. august 2017

Ildsjælefestival på Godsbanen i Århus





















Godsbanen var et sandt eldorado med og for ildsjæle, der deltog i debatter og meget gerne stillede sig til rådighed med at fortælle om deres ideer. Der var ildsjæle på mangfoldige områder. Mange gæster koncentrerede sig om ølsmagning, pølsemadder, whiskysmagning og smagsprøver på verdensmad.
Ideen var her at præsentere et produkt, der var et eksempel på ildsjælenes engagement i at gøre en forskel for at skabe livskvalitet og fællesskaber i det byggede miljø. En lokalproduceret øl stammede fra Jollmands Gaard, der var blevet istandsat, så der kunne brygges øl. Whiskyen blev lavet i et oprindeligt vaskehus, der nu er whiskyhus. En ildsjælehistorie bag hver smagsprøve.
Ildsjæle quizz med Signe Molde

























Signe Moldes ofre: Århus' borgmester og Real Danias adm. direktør


Tobias Hamann-Pedersen kreerede denne kage til festivallen. Han er pt. igang med at jagte ildsjæle i DR-programmet "Bag Danmark".


















Sønderjyske tønder-marsk pølser




 




"Verdensmad" fra de lokale ildsjæle














Fra debatten "Når ildsjæle bygger alternativer" med bl.a. Signe Wenneberg




















...og musikken blev leveret af Simon Kvamm, der også fortalte om forskellen mellem livet i storbyen og Klitmøller